Virtual reality

De kracht
van virtual reality

Virtual reality

Andere wereld

Virtual Reality – ook wel VR genoemd – is een technologie waarbij je je – met een bril op het hoofd – in een andere wereld waant. De bril registreert elke beweging van het hoofd. Je kunt tot wel 360 graden rondkijken. Het geluid volgt je hoofdbeweging. Volledig in 3D. Vernieuwend dus maar super functioneel. En met heel veel commerciële mogelijkheden. Zo kunnen kopers tijdens de bouw alvast een kijkje nemen in hun nieuwe huis. De mogelijkheden zijn legio.

VR Bril

Een Virtual Reality film bekijk je bij voorkeur met een VR bril. Die maakt dat je compleet wordt ondergedompeld. Een eventuele hoofdtelefoon beperkt omgevingsgeluiden zodat je nog meer opgaat in de video. Onderaan deze pagina vind je VR films om gewoon op je computer te bekijken. Ook YouTube, Facebook en VLC player ondersteunen al 360 graden video’s. Op het VR kanaal van YouTube vind je dagelijks nieuw aanbod.

VR Buggy

MRK film ontwikkelde, als eerste in Europa, een VR Buggy. Zelfgebouwd en technisch tot alles in staat. Dat levert de mooiste beelden op, en dus onderscheidende product- en bedrijfsvideo’s. Daar zijn we, eerlijk gezegd, best heel trots op.

Mag ik nog wat vragen?

Klinkt goed. Wat gaat het kosten? Kunnen we een vaste prijs afspreken?

Ja! Voordat we beginnen, zorgen we dat we het eens zijn over het budget. Een inschatting van de kosten hangt af van het type film. Bel of mail (0) 38 303 16 66 of info@mrkfilm.nl.

Ik heb over drie weken een beurs waar ik de film wil draaien. Lukt dat?

Ja. Natuurlijk is dat wel afhankelijk van je wensen en onze mogelijkheden. Maar als er een film moet zijn, zorgen we dat er iets is. Neem in ieder geval direct contact op via (0) 38 303 16 66 of info@mrkfilm.nl.

Kan ik op YouTube en Instagram dezelfde film gebruiken?

Ja en nee. Wel dezelfde film maar die optimaliseren we per kanaal. Voor dat doel zetten we dus graag de schaar in zo’n mooi filmpje.

Stel dat als de film klaar is, er nog wat wijzigt. Dat de hoofdrolspeler ontslag neemt bijvoorbeeld…

Natuurlijk snappen we dat mensen van baan veranderen. Of dat het bedrijf verhuist. Daarom bouwen we al onze films modulair op. Dan kun je achteraf gemakkelijk beelden vervangen.

TOCH NOG EEN VRAAG?
OF WIL JE EEN OFFERTE OPVRAGEN?

Neem dan even contact op met Pim! Graag nemen we samen de mogelijkheden van film voor jouw organisatie door. Uiteraard onder het genot van een kopje koffie!

Stuur mij een offerte Vraag het aan Pim
Pim Aalbers Cameraman
038 - 303 16 66
info@mrkfilm.nl