Video

De kracht
van film

In your face

Bereik

Daar kunnen we kort over zijn: De Cisco VNI Complete Forecast voor 2017 tot 2022 zegt erover: Het aandeel van video in het totale internetverkeer zal verviervoudigen, en zal in 2022 82% uitmaken van het totale internetverkeer, ten opzichte van 75% in 2017.

Techniek

Ook technisch kan er steeds meer. Het uploaden gaat sneller en de beelden worden steeds spectaculairder. MRK film heeft alle benodigde materialen in huis om hightech films conform de laatste (afspeel)mogelijkheden op te leveren. State-of-the-art software en camera’s bijvoorbeeld. Maar ook segways en een ‘virtual-reality auto’.

Keuze

Er zijn steeds meer verschillende soorten video’s. Welke past bij jouw doelgroep en boodschap? Een virtual reality video is waanzinnig, maar kan slechts door zo’n 10% van de Nederlanders bekeken worden. Een 360 graden video is een goed alternatief. Of nog anders? We denken altijd mee.

Van script tot productie en distributie

Zo werkt het bij MRK Film

1. Samen met jullie bedenken we het concept

2. We filmen op locatie of bij ons in de studio

3. De geschoten beelden worden gemonteerd

4. De video goedgekeurd? Klaar om succes te boeken

Mag ik nog wat vragen?

 

Klinkt goed. Wat gaat het kosten? Kunnen we een vaste prijs afspreken?

Ja! Voordat we beginnen, zorgen we dat we het eens zijn over het budget. Een inschatting van de kosten hangt af van het type film. Bel of mail (0) 38 303 16 66 of info@mrkfilm.nl.

Ik heb over drie weken een beurs waar ik de film wil draaien. Lukt dat?

Ja. Natuurlijk is dat wel afhankelijk van je wensen en onze mogelijkheden. Maar als er een film moet zijn, zorgen we dat er iets is. Neem in ieder geval direct contact op via (0) 38 303 16 66 of info@mrkfilm.nl.

Kan ik op YouTube en Instagram dezelfde film gebruiken?

Ja en nee. Wel dezelfde film maar die optimaliseren we per kanaal. Voor dat doel zetten we dus graag de schaar in zo’n mooi filmpje.

Stel dat als de film klaar is, er nog wat wijzigt. Dat de hoofdrolspeler ontslag neemt bijvoorbeeld…

Natuurlijk snappen we dat mensen van baan veranderen. Of dat het bedrijf verhuist. Daarom bouwen we al onze films modulair op. Dan kun je achteraf gemakkelijk beelden vervangen.

TOCH NOG EEN VRAAG?
OF WIL JE EEN OFFERTE OPVRAGEN?

Neem dan even contact op met Ferdi! Graag nemen we samen de mogelijkheden van film voor jouw organisatie door. Uiteraard onder het genot van een kopje koffie!

Stuur mij een offerte Vraag het aan Ferdi
Ferdi Eggink Editor/ Sounddesign
038 - 303 16 66
info@mrkfilm.nl