Faq

MAG IK NOG WAT VRAGEN?

Neem contact op

Hoe zorg ik dat mensen mijn video afkijken?

De magie zit vooral in de eerste 3 seconden. Die moeten teasen en trickeren. Hoe je dat doet? Dat is een combinatie van script, techniek en timing. Zie ook afl. 4 van de MRK Academy.

Help. Ik heb een boel te vertellen maar wil niet zo’n statische bedrijfsfilm.

Inderdaad, de tijd van managers achter hun bureau is al heel lang voorbij. Wij wisselen beelden net als technieken af. Soms voeren we het tempo op en dan weer niet. Een MRK film is nooit, echt nooit saai. Vind je van wel? Zeg het ons direct.

Wel of geen voice-over onder mijn bedrijfsfilm?

Vaak voegt een voice-over iets toe aan een film. Soms is die onmisbaar. Maar omdat wij vinden dat video ook zonder oortjes moet werken, zijn we altijd op zoek naar andere, verrassende technieken.

Hoe onderscheid ik me met een productfilm?

Dat hangt natuurlijk van het product af. MRK film heeft alle kennis en technieken in huis om jouw productfilm anders en vernieuwend te laten zijn. Zin in koffie? Dan maken we een mooi plan

Hoe overtuig ik mijn baas over het inzetten van videomarketing?

Je kunt hem natuurlijk de filmpjes en testimonials op deze site laten zien. Of je confronteert hem met de cijfers: dat 83 PROCENT van de videomarketeers stelt dat video een goede ROI oplevert en 84 PROCENT aangeeft dat video helpt om de traffic te verhogen. Of je nodigt ons uit…

Video als content voor in een nieuwsbrief?

Kan heel erg goed. Zo kun je laten zien waar je mee bezig bent en waarom. Goed voor het begrip en de merkwaardering. Bij projectcommunicatie, is video heel geschikt om iedereen mee te nemen in je visie.

Kan ik mijn product uitleggen in een animatiefilm?

Ja, juist! Een animatie of animatiefilm is gemaakt om complexe materie uit te leggen. Om eigenschappen en mogelijkheden inzichtelijk te maken en nog veel meer. Check ook afl. 7 van de MRK Academy.

Hoe krijg ik meer views op YouTube?

Daar zijn een aantal trucjes voor. Bijvoorbeeld door elke video te voorzien van een relevante titel, beschrijving en labels waar belangrijke zoekwoorden worden genoemd. Ook de lengte is relevant. Op langere video’s wordt minder snel geklikt.

Helpt video voor mijn SEO?

Jazeker. YouTube is van Google. Onderzoek heeft uitgewezen dat een video op je site 53x meer kans biedt op een Google-zoekresultaat op de voorpagina. Helemaal als je de juiste tags toevoegt.

Meer views, meer likes, meer shares. Hoe doe ik dat?

Door verrassend en onderscheidend te zijn. Door kwaliteit te leveren en consequent aan je merk te bouwen. Daarvoor is een plan nodig. Natuurlijk helpen we je daar graag bij. In de MRK Academy geven we alvast wat tips weg.

038 - 303 16 66
info@mrkfilm.nl