Dronevideo

De kracht
van een dronevideo

Dronevideo

Niets blijft geheim

Dronevideo’s geven een extra dimensie omdat een ander perspectief letterlijk en figuurlijk nieuwe inzichten biedt. Daarnaast legt een zwevende drone de mooiste beelden vast. Ga maar na: de weg die een vrachtschip aflegt of de gedetailleerde beelden van een productieproces.

Superman

Drones dragen wezenlijk bij aan onze inspirerende en kwalitatieve video’s. Een dronefilm is allang geen doel op zich meer. Het superman gevoel alleen, is niet meer genoeg. De lat ligt hoger: ook een dronefilm moet de kijker meenemen in een verhaal. Met diepte dus. Met afwisseling.

Do’s and don’ts

In Nederland is er strenge wetgeving voor het gebruik van drones. Onze ‘piloot’ <naam> is ooit met vlag en wimpel geslaagd voor zijn vliegbewijs en beschikt over alle benodigde vergunningen. Hem maak je niets meer wijs over de do’s and don’ts.

Mag ik nog wat vragen?

Klinkt goed. Wat gaat het kosten? Kunnen we een vaste prijs afspreken?

Ja! Voordat we beginnen, zorgen we dat we het eens zijn over het budget. Een inschatting van de kosten hangt af van het type film. Bel of mail (0) 38 303 16 66 of info@mrkfilm.nl.

Ik heb over drie weken een beurs waar ik de film wil draaien. Lukt dat?

Ja. Natuurlijk is dat wel afhankelijk van je wensen en onze mogelijkheden. Maar als er een film moet zijn, zorgen we dat er iets is. Neem in ieder geval direct contact op via (0) 38 303 16 66 of info@mrkfilm.nl.

Kan ik op YouTube en Instagram dezelfde film gebruiken?

Ja en nee. Wel dezelfde film maar die optimaliseren we per kanaal. Voor dat doel zetten we dus graag de schaar in zo’n mooi filmpje.

Stel dat als de film klaar is, er nog wat wijzigt. Dat de hoofdrolspeler ontslag neemt bijvoorbeeld…

Natuurlijk snappen we dat mensen van baan veranderen. Of dat het bedrijf verhuist. Daarom bouwen we al onze films modulair op. Dan kun je achteraf gemakkelijk beelden vervangen.

TOCH NOG EEN VRAAG?
OF WIL JE EEN OFFERTE OPVRAGEN?

Neem dan even contact op met Pim! Graag nemen we samen de mogelijkheden van film voor jouw organisatie door. Uiteraard onder het genot van een kopje koffie!

Stuur mij een offerte Vraag het aan Pim
Pim Aalbers Cameraman
038 - 303 16 66
info@mrkfilm.nl