Bedrijfsfilm

De kracht
van bedrijfsfilms

Bedrijfsfilm

Vertrouwen

Bedrijfsfilms zijn er om je bedrijf snel en doelgericht te presenteren aan derden. Dat komt best nauw. Dat moet in één keer goed. Sympathiek dus. Kort en bondig ook. En, niet onbelangrijk: het beeld dat de film oproept moet kloppen met de realiteit. Alleen dan doet de film wat hij moet doen: vertrouwen wekken!

 

Sfeer

Los van de inhoud zegt de film ook iets over de sfeer. Wordt er veel gelachen op de werkvloer? Laat de kijker meelachen. Is het serious business? Dan mag je die verantwoordelijkheid best met de kijker delen.

Social Media?

Niet doen! Kijkers op social media kijken graag naar videocontent. Alleen niet naar complete bedrijfsfilms. Liever kijken ze korte filmpjes met een specifieke boodschap. Daarom knippen we een bedrijfsfilm vaak op in losse onderdelen. Of we monteren een verkorte versie.

The ultimate 4

Voordat je de bedrijfsfilm vol trots kunt vertonen, doorlopen we de volgende stappen:

1. Samen brainstormen wij over een concept dat aansluit bij je wensen en verwachtingen.

2. We zonderen ons af en beraden ons op het script. Welke beelden, welke teksten.

3. We maken het draaiboek, plannen de opnamedagen en zoeken een stem voor de voice-over.

4. We monteren de beelden. Pas als je helemaal tevreden bent, ontvang je de def versie.

Mag ik nog wat vragen?

 

Klinkt goed. Wat gaat het kosten? Kunnen we een vaste prijs afspreken?

Ja! Voordat we beginnen, zorgen we dat we het eens zijn over het budget. Een inschatting van de kosten hangt af van het type film. Bel of mail (0) 38 303 16 66 of info@mrkfilm.nl.

Ik heb over drie weken een beurs waar ik de film wil draaien. Lukt dat?

Ja. Natuurlijk is dat wel afhankelijk van je wensen en onze mogelijkheden. Maar als er een film moet zijn, zorgen we dat er iets is. Neem in ieder geval direct contact op via (0) 38 303 16 66 of info@mrkfilm.nl.

Kan ik op YouTube en Instagram dezelfde film gebruiken?

Ja en nee. Wel dezelfde film maar die optimaliseren we per kanaal. Voor dat doel zetten we dus graag de schaar in zo’n mooi filmpje.

Stel dat als de film klaar is, er nog wat wijzigt. Dat de hoofdrolspeler ontslag neemt bijvoorbeeld…

Natuurlijk snappen we dat mensen van baan veranderen. Of dat het bedrijf verhuist. Daarom bouwen we al onze films modulair op. Dan kun je achteraf gemakkelijk beelden vervangen.

TOCH NOG EEN VRAAG?
OF WIL JE EEN OFFERTE OPVRAGEN?

Neem dan even contact op met Ferdi! Graag nemen we samen de mogelijkheden van film voor jouw organisatie door. Uiteraard onder het genot van een kopje koffie!

Stuur mij een offerte Vraag het aan Ferdi
Ferdi Eggink Editor/ Sounddesign
038 - 303 16 66
info@mrkfilm.nl