Animatie

De kracht
van animatie

Kan niet kennen we niet

Klip en klaar

Heb je iets moeilijks uit te leggen? Of juist heel veel? Dan verricht een animatievideo wonderen. Alles wordt binnen 1 minuut haarscherp, effectief en simpel.

Pak ‘m beet

Een bitcoin kun je niet vastpakken. De tocht die een medicijn in je lichaam aflegt is ook lastig filmen. Toch is er voor Matthijs, onze animatieheld geen uitdaging te groot. Probeer maar.

Meer impact

Een animatievideo is fris en prikkelend en geeft je boodschap extra kracht. Een whiteboard animatie stuurt bijvoorbeeld je focus. Een cartoon zorgt voor een grijns en een silhouet animatie doet wonderen voor de branding.

Van script tot productie en distributie

Zo werkt het bij MRK Film

1. Samen met jullie bedenken we het concept

2. We filmen op locatie of bij ons in de studio

3. De geschoten beelden worden gemonteerd

4. De video goedgekeurd? Klaar om succes te boeken

Mag ik nog wat vragen?

 

Klinkt goed. Wat gaat het kosten? Kunnen we een vaste prijs afspreken?

Ja! Voordat we beginnen, zorgen we dat we het eens zijn over het budget. Een inschatting van de kosten hangt af van het type film. Bel of mail (0) 38 303 16 66 of info@mrkfilm.nl.

Ik heb over drie weken een beurs waar ik de film wil draaien. Lukt dat?

Ja. Natuurlijk is dat wel afhankelijk van je wensen en onze mogelijkheden. Maar als er een film moet zijn, zorgen we dat er iets is. Neem in ieder geval direct contact op via (0) 38 303 16 66 of info@mrkfilm.nl.

Kan ik op YouTube en Instagram dezelfde film gebruiken?

Ja en nee. Wel dezelfde film maar die optimaliseren we per kanaal. Voor dat doel zetten we dus graag de schaar in zo’n mooi filmpje.

Stel dat als de film klaar is, er nog wat wijzigt. Dat de hoofdrolspeler ontslag neemt bijvoorbeeld…

Natuurlijk snappen we dat mensen van baan veranderen. Of dat het bedrijf verhuist. Daarom bouwen we al onze films modulair op. Dan kun je achteraf gemakkelijk beelden vervangen.

TOCH NOG EEN VRAAG?
OF WIL JE EEN OFFERTE OPVRAGEN?

Neem dan even contact op met Matthijs! Graag nemen we samen de mogelijkheden van film voor jouw organisatie door. Uiteraard onder het genot van een kopje koffie!

Stuur mij een offerte Vraag het aan Matthijs
Matthijs Koopman Animator
038 - 303 16 66
info@mrkfilm.nl